NOTA INFORMARE

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Stimati Clienti pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa va exprimati acordul ca, SC ANTICARIAT NUMARUL 1 S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC ANTICARIAT NUMARUL 1 SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a onora comenzile Dvs.in sistemul comertului on-line, informare Dvs.in legatura cu promotile, noutatile, ofertele speciale sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare indeplinirii actelor de comert on-line, repsectiv achizitionarea produselor. Refuzul dvs. determina inacapacitatea de a produce actul de comert si deci imposibilitatea de a achiztiona produse on-line.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa
Str. Academiei, Nr. 4 - 6, Sector 3, Bucurestii sau la adresa de e-mail: anticariat_unu@yahoo.com.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Observaţie: orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; 
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


In ce fel poate utiliza SC ANTICARIAT NUMARUL 1 SRL aceste informatii personale?

Informatiile despre Dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor SC ANTICARIAT NUMARUL 1 SRL, cum ar fi:
1. Procesarea comenzilor sau cererilor Dvs in legatura cu produsele;
2. Facturare;
3. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de Dvs;
4. Contactarea Dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, nouati care credem ca ar putea fi de interes pentru Dvs. (in afara de cazul in care ai facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
5. Inregistrarea informatiilor despre Dvs. in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

Transmiterea informatiilor catre terti:

S.C. ANTICARIAT NUMARUL 1 SRL poate transmite catre terti doar datele Dvs necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul.

 

Confidentialitate

Cont Client:

SC ANTICARIAT NUMARUL 1 SRL, prin anticariat-unu.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele cu care va inscrieti in contul Dvs. de client, sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistrarea datelor, adica: facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs.in magazinul on-line anticariat-unu.ro
Magazinul on-line anticariat-unu.ro este operat de S.C. ANTICARIAT NUMARUL 1 SRL, CUI 24113880, cu sediul in Str.Margelelor , nr. 128-132, Bloc. N30, scara 1, Etaj 3, Ap.12, sector 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/11276/27.06.2008

Newsletter:

SC ANTICARIAT NUMARUL 1 SRL prin magazinele on-line www.anticariat-unu.ro, nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM)

Prin Newsletter-ul pe care il trimitem, dorim sa pastram clientii informatii despre produsele, noutaile, evenimentele precum si ofertele speciale sau cupoanele de discount disponibile in campaniile promotionale, ocazionale.

Datele Dvs. nu vor fi utlizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.

Dezabonare Newsletter
Daca veti dori sa va dezabonati de la Newsletterul ANTICARIAT NUMARUL 1 si sa nu mai primiti mesaje din partea noastra o puteti face urmand cu un simplu click pe linkul de jos a oricarui newsletter , sau , puteti solicita oricand prin trimterea unui mesaj catre
anticariat_unu@yahoo.com , stergerea datelor Dvs. din baza noastra de date