CUM LIVRAM

Stimati clienti, livrarile se fac fie prin Posta Romana (20 lei) cu expediere la oficiul postal  sau exact la adresa Dvs prin Cargus (standard 20 lei-Bucuresti si 25 lei-transport national) sau prin Sameday (18 lei, insa costul transportului difera in functie de greutate, ramburs sau localitate).

*Pentru livrarea prin POSTA, CARGUS si SAMEDAY comanda minima este de 10 lei.


In cazul in care comanda Dvs nu poate fi onorata, veti fi instiintati de acest lucru printr-un email din adresa anticariat_unu@yahoo.com.

In cazul in care din comanda Dvs lipsesc titluri, acest lucru va fi adus la cunostinta Dvs pentru a prelucra comanda.

Va multumim pentru intelegere si fidelitate!

Unde primesc comanda?

* Aceasta informatie este cu privire la cumparatorii care doresc livrarea comezilor prin Curierat sau Posta:

-Comanda  va ajunge la dumneavoastra  la adresa pe care ati furnizat-o, prin curier in maximum 72 h de la confirmarea telefonica, iar prin posta in 5 zile.

 

*Aceasta informatie este cu privire la cumparatorii din Bucuresti:

-Comanda dumneavoastra este finalizata in momentul ridicarii din Anticariatul nostru din Str. Academiei nr. 4-6 ( vis-a-vis de Springtime Universitate, la coloane), Bucuresti sector 3

Cand primesc comanda?
Coletul il primiti prin curier sau Posta la adresa pe care ati furnizat-o in formularul de comanda, fiind anuntati in prealabil, in timp de 2 sau 3 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii

Cum platesc?
Plata se face tip ramburs - plata la primirea coletului

Cine plateste taxele postale?
Taxele postale vor fi suportate de catre cumparator.

Politica de retur:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 clientul are dreptul de returna prosusele achizitionate ONLINE de pe site-ul nostru in termen de 14 zile calendaristice, incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre client.

Comenzile sau produsele achizitionate din magazinul fizic NU SE RETURNEAZA, intrucat presupunem faptul ca a existat timp suficient ca fiecare persoana sa se hotarasca in vederea achizitionarii acestora.

ATENTIE!
DEFECTELE PRODUSELOR (carti, tablouri, etc) VOR FI LUATE IN CONSIDERARE (IN PRIMELE 24 H DE LA DATA RECEPTIONARII ACESTORA DE LA CURIER) DOAR DACA ACESTEA VOR FI ANUNTATE IN SCRIS sau TELEFONIC SI CU IMAGINI PE ADRESA DE EMAIL   anticariat_unu@yahoo.com