CONFORM DECIZIILOR ADOPTATE DE AUTORITATILE ROMANE LA NIVEL NATIONAL IN CONTEXTUL SITUATIEI EPIDEMIOLOGICE DETERMINATE DE RASPANDIREA COVID-19, MAGAZINUL ISI SUSPENDA ACTIVITATEA IN PERIOADA:29.03.2020-05.04.2020. SE VOR EXPEDIA DOAR COMENZILE EFECTUATE PE SITE, OPTIUNEA: CARGUS! COMENZILE CU OPTIUNEA"RIDICARE PERSONALA" SE VOR RIDICA DIN MAGAZIN, LUNI-VINERI, INTRE ORELE 10:00-18.00 CU APELARE LA NR.DE TELEFON 0727.868.868.

CUM LIVRAM

Stimati clienti, livrarile se fac fie prin Posta Romana (12 lei) sau Cargus (standard 15 lei, insa costul transportului difera in functie de greutate, ramburs sau localitate).

*Pentru livrarea prin POSTA sau Cargus comanda minima este de 10 lei.


In cazul in care comanda Dvs nu poate fi onorata, veti fi instiintati de acest lucru printr-un email din adresa anticariat_unu@yahoo.com.

In cazul in care din comanda Dvs lipsesc titluri, acest lucru va fi adus la cunostinta Dvs pentru a prelucra comanda.

Va multumim pentru intelegere si fidelitate!

Unde primesc comanda?

* Aceasta informatie este cu privire la cumparatorii care doresc livrarea comezilor prin Curierat sau Posta:

-Comanda  va ajunge la dumneavoastra  la adresa pe care ati furnizat-o in formularul de comanda.

 

*Aceasta informatie este cu privire la cumparatorii din Bucuresti:

-Comanda dumneavoastra este finalizata in momentul ridicarii din Anticariatul nostru din Str. Academiei nr. 4-6 ( vis-a-vis de Springtime Universitate, la coloane), Bucuresti sector 3

Cand primesc comanda?
Coletul il primiti prin curier sau Posta la adresa pe care ati furnizat-o in formularul de comanda, fiind anuntati in prealabil, in timp de 2 sau 3 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii

Cum platesc?
Plata se face tip ramburs - plata la primirea coletului

Cine plateste taxele postale?
Taxele postale vor fi suportate de catre cumparator.